Maurice Molenaar is vanaf nu Hootsuite Certified Professional. Wat houdt dit in en welke voordelen heeft dit voor jouw bedrijf?

Nog even je geheugen opfrissen: HootSuite is een social media managementsysteem voor bedrijven en organisaties. Belangrijke sociale netwerken zijn volledig geïntegreerd, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, en Google+, plus een reeks HootSuite apps voor YouTube, Flickr, Instagram, Yammer, Tumblr en meer. Sinds 2014 heeft HootSuite meer dan 10 miljoen gebruikers, inbegrepen 744 van de Fortune 1000-bedrijven.

Maurice heeft bij HootSuite trainingen gevolgd en met een score van 98% het examen Hootsuite Certified Professional behaald. Hij heeft nu 3 jaar praktijkervaring met HootSuite Pro en kent de software als zijn broekzak. Met de certificering op zak weet hij bovendien precies hoe je HootSuite voor jouw organisatie optimaal kan inzetten.

Natuurlijk waren we je al van dienst met het bedenken van de social media strategie, het opzetten van een contentkalender en het geven van resultaatgerichte trainingen. Het behaalde certificaat 'Hootsuite Certified Professional' is een heel mooie aanvulling hierop.

Wil je meer weten over HootSuite? Neem dan even contact op.

 

Wil je meer informatie, of een demo aanvragen?

Bel dan naar 076-5010103 of vul het formulier in.

Informatie / demo aanvragen