Wist je dat negen van de tien mensen een mobiele website zullen verlaten als ze niet meteen kunnen vinden wat ze zoeken?

Google biedt je de mogelijkheid om de snelheid van jouw website (of een specifieke pagina) te testen en laat je zien hoe mobielvriendelijk je website is. Er wordt gekeken naar dingen als HTML, CSS, scripts en afbeeldingen en aan de hand van de score kan je ook binnen 24 uur een aantal aanbevelingen toegestuurd krijgen.

Het enige dat je hoeft te doen is de URL van jouw website in te voeren en op een schaal van 1-100 krijg je te zien hoe mobielvriendelijk de site is, en hoe het zit met de snelheid op mobiel en op desktop.

Waarom ook jij je website moet testen?

Gemiddeld checken we onze telefoon meer dan 150 keer per dag, en meer zoekopdrachten vinden plaats op mobiel dan op desktop. Als een potentiële klant via zijn mobiele telefoon op jouw website komt die langzaam in aan het laden is of die niet makkelijk in gebruik is, dan is de kans veel groter dat de betreffende bezoeker per direct de site zal verlaten en niet snel meer terugkeert.

Google Site Test

Doe de test!

 

Wil je meer informatie, of een demo aanvragen?

Bel dan naar 076-5010103 of vul het formulier in.

Informatie / demo aanvragen