Joomla!TM is een van de meest gewilde open source content management systemen van dit moment. Er draaien wereldwijd miljoenen websites op Joomla. Het is geschikt voor verenigingen, scholen en kleine bedrijfjes, maar ook voor grote organisaties. Dankzij de uitstekende eigenschappen van het systeem.

De voordelen van Joomla!

Gebruiksvriendelijk
Het is heel gemakkelijk om de inhoud van je website aan te passen. Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding. Kan ook met je smartphone!

Veilig
Joomla is veilig. En zijn er toch problemen, dan worden deze snel verholpen door de wereldwijde community.

Voordelig
Je betaalt geen licentiekosten voor het gebruik van Joomla. Daarmee heb je dus direct een voordeel ten opzichte van 'closed source' systemen.

Flexibel
Er zitten enorm veel mogelijkheden in het systeem. Ook is het mogelijk om maatwerk oplossingen te ontwikkelen. Daardoor is Joomla geschikt voor elk project; van hele kleine tot grote, complexe websites.

Meertalig
In Joomla is meertaligheid standaard aanwezig.

Zoekmachine vriendelijk
Websites gemaakt met Joomla worden goed opgepakt door zoekmachines. Joomla heeft standaard goede SEO functionaliteit, zoals rich snippets.

Extra mogelijkheden
Naast de uitgebreide standaardfuncties, zijn er ruim 8.000 extensies beschikbaar waarmee je website snel kan worden uitgebreid. Denk aan bijvoorbeeld formulieren, webshop, social media plugins.

 

Nu een offerte aanvragen?

Bel dan naar 076-5010103 of vul het formulier in.

Offerte aanvragen